gasthamnsguiden.blogg.se

Hej och välkommen! I den här bloggen får ni följa med mig på min resa genom Sverige när jag besöker alla Gästhamnsguidens klassificerade gästhamnar. Här får ni tips om gästhamnar och guldkorn runtomkring.

Planeringen har börjat!

Publicerad 2013-05-15 09:20:52 i Allmänt

Nu äntligen har våren kommit och det är dags att planera sommarens besök! I år ska jag besöka närmare 200 hamnar. Det blir norra Västkusten, Vättern, Mälaren, Stockholms skärgård och mellersta Ostkusten som får besök i år. Tyvärr kan jag inte besöka dem med båt vilket hade varit ultimat för det hade tagit alldeles för lång tid, så jag får göra det näst bästa och åka runt i husbil. Allt fler husbilsägare letar sig ner i hamnarna och många båtägare byter ut båten mot just husbil på ålderns höst.
 
På min resa ska jag försöka leta upp guldkornen i och omkring hamnarna, det här som man annars lätt missar så håll ögonen öppna!
 
2012 besökte jag södra Sverige. Här är det vackra Dyrön som får ett besök!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra på Gästhamnsguiden

Mitt namn är Alexandra. I mitt jobb besöker jag alla Gästhamnsguidens över 420 klassificerade gästhamnar. 2012 besökte jag södra Sveriges hamnar. I år är det mellersta Sveriges gästhamnar som får besök.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela